Voor opdrachtgevers

Zoekt u een betrouwbare partner met meer dan 30 jaar HRM-management en recruitment ervaring? Dan hebben wij waarschijnlijk de juiste oplossing voor uw HRM-vraagstuk. Graag komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vele klanten gingen u voor. Wist u dat wij meerdere samenwerkingsparnters hebben, die ons helpen met de juiste doelgroep medewerkers voor uw organisatie? #participatiewet

U kunt bij ons terecht voor:
– Recruitmentdiensten
– Werkfit en stage trajecten
– Opleiden middels cursussen
– Begeleiding ‘naar werk toe’ traject
– Jobcoaching tijdens werk
– Aanbestedingen schrijven conform inburgeringswet PIP
-Sparingspartner bij nieuwe projecten

Werkzaam in de volgende branches:

Techniek / Logistiek / Agrarische / New energy / Safety / Care

RECRUITMENT KENNIS EN ERVARING IN HUIS HALEN

Heeft u behoefte aan meerdere instroom van geschoolde kandidaten? Wij kunnen zorgen voor nieuwe instroom en leiden maandelijks kandidaten op in krapteberoepen.

HK Solutions Group werkt nauw samen met UWV, Vluchtelingenwerk Nederland, Werkgevers Servicepunten (WSP) en diverse gemeenten. Samen begeleiden wij beschikbare kandidaten naar duurzaam werk met baangarantie, die net als wij, het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel hebben.

Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnenkort contact met u op.

Wat andere bedrijven over ons zeggen

De unieke samenwerking met HK Solutions Group heeft ons recruitmentproces tot nadenken gezet. Wij dienen onze vacatures in en binnen een korte periode is er een klas gevuld om te scholen tot glasvezelmonteur.
Joost Berghoven
Planner glasvezelbedrijf
Waarom alles zelf doen, als HK de wegen kent naar het invullen van onze instroomvacatures? Wij nemen de kandidaten na een periode van enkele maanden over en wij weten zeker dat wij voldoen aan de SROI en MVO verplichtingen en zijn dankbaar voor het aangedragen personeel.
Mila Kanis
HR-Manager infrabedrijf
Wij hebben een goede ervaring om participanten te laten instromen in onze organisatie. Daarnaast hoeven wij het contact niet te onderhouden met diverse Gemeentes of UWV's. Wij zijn tevreden over de dienstverlening.
Mike van Everingen
Directeur schoonmaakbedrijf

SAMENWERKEN MET HK SOLUTIONS GROUP

HK Solutions Group is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen met ondernemers.
Bent u opleider, arbeidsbemiddelingsbureau of heeft u personeelsvraagstukken? 
Dan bent u bij ons op het juiste adres.