Voor kandidaten

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van zakelijke diensten op het gebied van recruitment, vacaturebeheer, opleiden, jobcoaching, HRM-Projectmanagement en social return projecten. Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers in verschillende branches, waar wij vanuit een instroomfunctie met cursussen onze kandidaten verder scholen tot elk gewenst niveau. Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Scholing

Door middel van onze scholingsprojecten kunt u zich eenvoudig een krapte-beroep aanleren. Wij helpen u op weg met een startkwalificatie. Na enkele maanden/jaren werken kunt u ook gaan deelnemen aan een regulier BBL Traject.

Geen enkele werkervaring?
Wees welkom om te reageren!

Vacatures / trajecten

Bekijk op onze website de beschikbare openstaande vacatures / trajecten die wij in samenwerking met onze eindklant hebben opgesteld. Bekijk ons aanbod, contact ons bij vragen en reageer vandaag nog, wellicht zien wij u binnenkort op 1 van onze speed-dates!

Samen op zoek

Het kan zijn dat u een speciale vraag heeft en opgeleid wil worden voor een functie. Staat dit beroep er niet bij? Neem dan ook gerust contact met ons op, wij gaan het passende bedrijf en de scholing organiseren of mogelijk zijn we al bezig met een project in de voorbereiding.

#samen #sterker 

Wij kijken naar uw ambitie en motivatie

Bent u op zoek naar een nieuwe baan en ook nieuwsgierig naar onze mogelijke trajecten die bij u zouden kunnen passen? Stuur dan uw gegevens naar ons toe en wij nemen binnen enkele dagen telefonisch contact met u op om te kijken waar de mogelijkheden liggen. In het telefoongesprek zullen we samen beoordelen of u langs komt om onze koffie/thee te proeven.
  Samen zorgen voor een beter resultaat

  HK Solutions Group zorgt samen met jou voor een beter resultaat!

  Omdat wij in kleine klassen werken van 6 of 8 deelnemers en wij ingeregeld hebben dat u altijd de kans heeft op herhalings-examens onze slagingspercentage 95% is ten opzichte van onze concurrenten? De aandacht en tijd die onze docenten kunnen stoppen in uw opleiding is van meerwaarde voor uw verdere persoonlijke groei in de toekomst. Meer informatie? Neem dan contact met ons op en verstuurt u uw gegevens naar ons toe.

  Uw motivatie is belangrijker dan uw cv

  ~

  HK solutions Group

  Wat onze klanten over ons zeggen

  De unieke samenwerking met HK Solutions Group heeft ons recruitmentproces tot nadenken gezet. Wij dienen onze vacatures in en binnen een korte periode is er een klas gevuld om te scholen tot glasvezelmonteur.
  Joost Berghoven
  Planner glasvezelbedrijf
  Waarom alles zelf doen, als HK de wegen kent naar het invullen van onze instroomvacatures? Wij nemen de kandidaten na een periode van enkele maanden over en wij weten zeker dat wij voldoen aan de SROI en MVO verplichtingen en zijn dankbaar voor het aangedragen personeel.
  Mila Kunis
  HR-Manager infrabedrijf
  Wij hebben een goede ervaring om participanten te laten instromen in onze organisatie. Daarnaast hoeven wij het contact niet te onderhouden met diverse Gemeentes of UWV's. Wij zijn tevreden over de dienstverlening.
  Mike van Everingen
  Directeur schoonmaakbedrijf

  Neem contact met ons op